Om företaget

OM FÖRETAGET

en byrå som erbjuder kompetent service

EMH Ekonomiservice är en byrå som erbjuder kompetent service med extra fokus på tillgänglighet, personligt engagemang och noggrannhet. Jag vill att alla kunder skall känna sig prioriterade och betydelsefulla, oavsett företagsform eller storlek på verksamhet.

Jag lägger extra fokus på

Tillgänglighet, personligt engagemang och noggrannhet.

Jag vill att mina kunder

Skall känna sig prioriterade och betydelsefulla, oavsett företagsform eller storlek på verksamhet.

Med många års erfarenhet som redovisningskonsult har jag hjälpt kunder inom olika branscher såsom bygg, hälsa och skönhet, restaurang, städ, tillverkning och konsultverksamheter.
Oavsett om du har en nystartad verksamhet, sköter bokföringen själv eller om du funderar på att byta byrå så hör gärna av dig så kan vi diskutera hur och vad jag kan hjälpa dig med och vad som blir bäst för just ditt företag.

Kontoret ligger i Frillesås men eftersom vi gärna arbetar med digitala underlag välkomnar vi kunder över hela Sverige.

Fördelar med att anlita en enmansbyrå

En del större företagare räds från att anlita en enmansbyrå men jag hoppas att du som kund i stället kan se fördelarna med det genuina engagemanget som jag ger och därmed känslan av samarbete. Att både du och jag arbetar aktivt med ditt företags bästa som mål.

Jag har ett nära samarbete med auktoriserade revisorer och branschkollegor

Jag har ett gediget bollplank genom mina kontakter och backup om något oförutsett skulle hända.

MIN BAKGRUND

Jag som startat EMH Ekonomiservice heter Malin Persson och älskar allt som har med siffor att göra! Siffror och matematik har alltid legat mig väldigt varmt om hjärtat och jag är från början utbildad till statistiker inom biomedicin.

Första gången jag kom i kontakt med bokföring och redovisning var när min sambo startade en enskild firma. Att vara egenföretagare medför en hel del administration (även kallat pappersarbete) och likt många andra tyckte min sambo att detta var ett gissel och ett ont måste. Jag däremot älskade det och tack vare en underbar redovisningskonsult vid namn Emma, som svarade på alla mina tusen frågor, och en hel del flitigt googlande lärde jag mig hur man sköter den löpande bokföringen. När den enskilda firman sedan övergick till ett aktiebolag tog jag själv ansvar för redovisningen.

Då tänkte jag på bokföringen och redovisningen mer som en hobby än arbete och först många år senare insåg jag att jag faktiskt ville ha detta som yrke. Då bytte jag bana, avslutade min karriär som biostatistiker, och utbildade mig till redovisningskonsult (har en kvalificerad yrkesexamen). Sedan dess har jag arbetat på en revisionsbyrå som redovisningskonsult och revisorsassistent.